درباره ما

موسس کانون اسلامی انصار

چه نیکو زیست و خوب مفهوم زندگی را فهمید و خوب زیستن را در پرتو اعتقاد به خدا و دین و خدمت به خلق خدا، درک کرد. کار و تلاش ویژگی و عشق به اولیاء خدا مسلک وی بود.

زنده یاد حاج محمد حسین جابرانصاری در سال ۱۳۰۳ شمسی در یک خانواده متدین در تهران پا به عرصه وجود گذاشت، او در سنین نوجوانی پدرش را از دست داد، فقدان پدر و حس مسئولیت پذیری در سایه مادر موجب شد که او همدوش برادران به موازات تحصیل وارد عرصه کار و تلاش شود.

مرحوم جابرانصاری

وی با وسعت دید و اندیشه پربار خدادادی زمان را به خوبی می‌شناخت و موقعیت‌ها را به درستی درک می‌کرد و با بهره گیری از همین خصائل و شناخت عمیق از موقعیت صنعتی کشور در زمینه صنایع کوچک و متنوع هم‌چون نشان سازی، ورشو سازی، لوستر سازی هم‌چنین تولید سمپاش، قطعات موتور سیکلت، قفسه پیچ و مهره، سماور، پروفیل در و پنجره، لوله و…. با توکل بر خدای متعال به تجارب و موفقیت‌های درخشانی نائل آمد و با نیّات خیرخواهانه اش دیری نپائید که با گذر از صنایع تولیدی کوچک، افکار پویا و ذهن جست و جوگر او انگیزه پایه ریزی صنایع بزرگ‌تر را در وی ایجاد کرد و در همین راستا سال ۱۳۳۷ شمسی مبادرت به تاسیس شرکت صنعتی دژپاد با زیرمجموعه‌های صنایع فلزی سبک با تولید انبوه نمود. او در شکل‌گیری اتحادیه‌ها، سندیکاها، انجمن مدیران صنایع و تشکل‌های صنعتی حضوری سازنده و پربار داشت و برای اعتلا و احیای صنعت نوین کشور و صعود به جایگاه واقعی آن همواره در تلاش بود.

این اسوه خستگی ناپذیر سنگر کار و سازندگی در سراسر عمر پربرکت خود هیچگاه گرفتار روزمرگی و یکنواختی نشد و از آن‌چه کرده بود ارضاء و اقناع نگردید. پیوسته در فکر نوآوری، خلق آثار و کارآفرینی بود.

تأسیس شرکت گروه صنعتی سپاهان با زیرمجموعه های تولیدی آن برخاسته از تفکر، تلاش و همت این مرد بزرگ است که دستاوردهای ارزشمندی را در فناوری و خلاقیت به ارمغان آورده و زمینه اشتغال هزاران نفر را فراهم ساخته است و خلاصه آن‌که ابعاد شخصیت اجتماعی این مدیر توانا در صحنه کار و تولید جای تعمق و تجلیل دارد.

شخصیت معنوی زنده یاد حاج محمد حسین جابر انصاری هم‌چون شخصیت اجتماعی وی بلکه بیشتر در خور توجه است زیرا او انسانی فرهیخته، ادیب، مردمی، مومن، خیر و با تقوا بود. آثار بجای مانده از وی مبین افکار معنوی و اعتقادی اوست. تأسیس اماکن فرهنگی، آموزشی، مذهبی، درمانی و خیریه عام المنفعه از جمله تأسیس چهار واحد کتابخانه عمومی کانون اسلامی انصار در تهران و اصفهان، احداث چندین باب دبستان، مدرسه راهنمایی و دبیرستان، مشارکت در ساخت مسجد امیر (ع)، حسینیه دماوند، هم‌چنین صندوق قرض الحسنه و کتابخانه عمومی بنی فاطمه (س) و چندین مرکز خیریه عمومی دیگر از خدمات ماندگار و مفید وی می باشد.

فقید سعید مرحوم حاج محمد حسین جابرانصاری همواره منت‌دار خاندان عصمت و طهارت بود و به ایشان عشق می‌ورزید و به دفعات به توفیق زیارت عتبات عالیات، مدینه منوره و مکه مکرمه نائل آمد و از خادمین راستین حضرت ابا‌عبدالله الحسین بود. خدمات ارزنده او در زنده نگاه‌داشتن فرهنگ تشیع همیشه باقی خواهد ماند. به راستی سعادت و توفیق او چنین بود که سرانجام در آستانه عاشورای حسینی و در وقت اذان ظهر روز سه شنبه مورخ ۱۳۸۰/۱۲/۲۸ مصادف با چهارم محرم الحرام سال ۱۴۲۳ هجری قمری روح بلند و ملکوتی او پس از ادای شهادتین از مغاک خاک پرکشید و به دیدار معبود شتافت. یادش گرامی و روحش شاد باد.


اهداف کانون اسلامی انصار
سازمان غیر دولتی و غیر انتفاعی مردم نهاد(NGO)

کانون اسلامی انصار به شماره ثبت ۳۰۹۶ موسسه ای مردم نهاد، غیرانتفاعی، غیرتجاری و غیر سیاسی است که با هدف نشر فرهنگ و معارف اسلامی و تاسیس کتابخانه و سایر امور عام المنفعه از خرداد ۱۳۵۷ توسط موسس خیراندیش آن زنده یاد حاج محمدحسین جابرانصاری آغاز به کار کرده است و امروز با ۳ باب کتابخانه عمومی درجه یک در تهران و بیش از ۱۲۰۰ باب کتابخانه مسجدی در روستاهای کشور در حال فعالیت و گسترش می باشد.

در راستای این باور که انسان و به تبع آن جامعه، جهت رشد و تکامل خود باید حول سه محور :
۱- علم و تحصیل (مدرسه، دانشگاه، آموزش، کتاب و کتابخانه)
۲- همت و تلاش (حرکت، پویایی، فعالیت، خلاقیت، توسعه، کارآفرینی و صنعت)
۳- معنویت (صداقت، راستی، درستی، نوع دوستی و اخلاق، خداپرستی، اسلام)
کوشا باشد، مصمم شدیم در تدوین آرمان و استراتژی کانون با ده‌ها تن از استادان و صاحب نظران گفت و گو کنیم. از آن‌جا که نظر هرکدام از آن‌ها صائب و پیشنهادهایشان متین بود و ما عاجز از انتخاب بودیم، لذا همه را انتخاب کردیم و با این اعتقاد که آن که ما طالب رضایتش هستیم، بینا، ناظر و داوری عادل است و لذا مهم آن است که کار انجام شود نه آن‌که انجام دهیم، تصمیم بر آن شد به جای آن که یک، دو و یا سه مورد را سرلوحه کار قرار دهیم با فرهنگ مشارکت واسطه‌ای شویم، کارگزاری باشیم و بستری گردیم برای تسهیل حرکت تمامی بزرگان فرهنگ ساز جامعه تا با توفیق الهی و استقلال عمل در مسیر آماده شده، حرکت نمایند و یا حرکت خود را سرعت بخشند تا افتخار جلب رضایت حق و رسیدن به اهداف خود را بدست آورند، باشد از خیری که به دست توانمندانی چون شما ممکن و میسر می شود جامعه را بهره‌ای و ما را نیز نصیبی گردد.

اساس نامه کانون

شعب کانون اسلامی انصار

کتابخانه مرکزی کانون اسلامی انصار

ساخت و ساز این کتابخانه از سال ۱۳۷۴ در زمینی به مساحت ۲۰۶۰ متر مربع اهدایی مرحوم حاج رضا فردقاسمی آغاز گردید و در اسفند ماه سال ۱۳۸۰ به مرحله بهره برداری رسید.
در این کتابخانه امکانات بسیار مناسبی جهت اطلاع رسانی و خدمات آموزشی، علمی و فرهنگی برای مراجعین به کتابخانه و به منظور استفاده تخصصی صنایع در نظر گرفته شده است.

بخش های کتابخانه فوق عبارتست از:

  1. بخش مخزن کتاب/ ثبت نام و پذیرش عضو/ امانت کتاب
  2. بخش مرجع
  3. سالن‌های مطالعه مجزا برای آقایان و بانوان
  4. بخش خدمات فنی، فهرست نویسی و آماده سازی کتاب
  5. سرای پژوهش
  6. سراهای مطالعه جمعی
  7. ارائه اینترنت پرسرعت
  8. فضای گفت و گوی آزاد
  9. واحد مبادلات و اهدای کتاب

نشانی: خیابان شریعتی، تقاطع طالقانی – پلاک ۱۷۳
تلفن: ۸-۷۷۶۳۲۰۰۷ و ۷- ۷۷۶۴۱۰۳۵ و ۴-۷۷۶۵۷۸۶۰
فاکس: ۷۷۵۲۱۰۸۵

درب اصلی کانون
شعبه پیروزی

کانون اسلامی انصار شعبه پیروزی

این کتابخانه در سال ۱۳۹۰ تخریب شده است و مجموعه ای بزرگ و کم نظیر با بیش از ۱۶۰۰۰ مترمربع وسعت در همان محل در حال ساخت می باشد.
پیش بینی می شود که ان شاءالله این مجموعه در سال ۱۴۰۳ آماده ی بهره برداری باشد .

کتابخانه عمومی شماره ۲ کانون اسلامی انصار (امیر آباد)

ساخت و ساز این کتابخانه با زیربنای ۲۱۰۰ متر مربع اهدایی مرحوم حاج عبدالله ابالصدق در زمینی به مساحت ۴۰۰ متر مربع از سال ۱۳۷۵ با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز شده است و در چهارچوب ضوابط و مقررات کتابخانه های عمومی بزرگ احداث گردیده و جزء کتابخانه های عمومی درجه یک محسوب می شود.

خدمات و ویژگی های این کتابخانه به شرح ذیل است:
مجهز به سیستم رایانه ای و حاوی مجموعه ای از کتب روزآمد در موضوعات دهگانه دیوئی می باشد.
امکان استفاده از رایانه در سالن‌های مطالعه و اینترنت
امکان دسترسی به مقالات و روزنامه‌ها و نشریات ادواری و فهرست موضوعی کتابه‌ای روز برای اعضاء و مراجعین.
بخش های کتابخانه فوق عبارتست از:

  • بخش پذیرش
  • بخش مخزن کتاب
  • بخش مرجع
  • بخش روزنامه خوانی
  • بخش کودک
  • سالن‌های مطالعه مجزای آقایان و بانوان
  • سرای جمعی

نشانی: خیابان کارگرشمالی، خیابان گردآفرید، جنب مسجد امیر علیه السلام
تلفن: ۷۱-۶۶۹۴۴۳۷۰
فکس: ۶۶۴۳۱۰۳۰

شعبه 2

شعبه شماره ۲ (امیر آباد)

  • نشانی: خیابان کارگرشمالی، خیابان گردآفرید، جنب مسجد امیر علیه السلام
  • تلفن: ۷۱-۶۶۹۴۴۳۷۰
  • فکس: ۶۶۴۳۱۰۳۰

شعبه شماره ۱ (پیروزی)

  • نشانی: خیابان پیروزی، ایستگاه صد دستگاه، پ ۷۱۷
  • تلفن: ۳۳۳۲۵۳۶۳ – ۳۳۳۴۲۷۲
    ۳۳۳۲۵۳۶۴
  • فکس: ۳۳۳۵۰۳۹۹

شعبه مرکزی

  • نشانی:خیابان شریعتی، نرسیده به طالقانی، جنب سینما صحرا، پ ۱۷۳
  • تلفن اطلاعات: ۸-۷۷۶۳۲۰۰۷
  • دورنگار: 77521085
  • تلفن مستقیم واحد همایش:۷۷641038
  • ایمیل اداری: info@kanoon-ansar.ir
  • ایمیل کتابخانه: lib_central@kanoon-ansar.ir
  • ایمیل واحد همایش: hamayesh@kanoon-ansar.ir

درباره کانون

کانون اسلامی انصار به شماره ثبت ۳۰۹۶ موسسه ای مردم نهاد، غیرانتفاعی، غیرتجاری و غیر سیاسی است که با هدف نشر فرهنگ و معارف اسلامی و تاسیس کتابخانه و سایر امور عام المنفعه از خرداد ۱۳۵۷ توسط موسس خیراندیش آن مرحوم حاج محمدحسین جابرانصاری آغاز به کار کرده است و امروز با 3 باب کتابخانه عمومی درجه یک در تهران و بیش از 1200 باب کتابخانه مسجدی در روستاهای کشور در حال فعالیت و گسترش می باشد.

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به کانون انصار می باشد.
طراحی و توسعه توسط رسانه لب