در طول تاریخ ، جوامع برای داشتن زندگی بهتر و کسب آرامش حداکثری ، تلاش های بسیار زیادی را صورت دادند . با پیشرفت فناوری و ظهور فناوری های پیشرفته (Hi-Tech) این تلاش ها ظاهر متفاوتی پیدا کرده است . ما به عنوان بخشی از جامعه ی ایران اسلامی در تلاشیم تا با تعامل و تبادل نظر میان فرهیختگان حوزه ی فنی و مهندسی بویژه مهندسی برق ، الکترونیک ، کامپیوتر و مهندسی پزشکی راهکارهای مناسبی را در راستای "ایرانی بهتر" بیابیم و بتوانیم با نوآوری و خلاقیت ، ایده هایمان را جامه ی عمل بپوشانیم . به همین سبب کلوپ مطالعاتی نیرا در تاریخ 31 خرداد 1392 توسط مهندس محسن رضوانیان در کانون اسلامی انصار ایجاد شد .
اهداف تعیین شده در بدو تاسیس کلوپ به شرح ذیل می باشد :
1) تشکیل تیم های تحقیق و توسعه در زمینه مهندسی برق ، الکترونیک ، کامپیوتر و مهندسی پزشکی
2) برگزاری دوره های آموزشی منطبق بر مدل یاددهی و یادگیری
3) احیا کردن روحیه ی صنعت محوری در فرآیند یاددهی و یادگیری
4) توجه به نقشه ی جامع علمی کشور و تحقق آن در حد توان
5) برگزاری نشست های تخصصی و سمینارهای علمی
6) برقراری ارتباط بین دانشجویان، مهندسین و شرکت های صنعتی با هدف دستیابی به تولیدات دانش بنیان
7) تلاش برای افزایش تولیدات دانش بنیان و توسعه کارآفرینی ایرانی
8) راه اندازی اتاق فکر برای سازمان ها و شرکت ها
9) تالیف کتاب ، چاپ مقاله ، تهیه گزارش و تدوین جزوات
10) ارائه ی خدمات مشاوره ی فردی و شغلی به دانش آموزان و دانشجویان
11) تقویت روحیه ی مطالعه و دعوت دانشجویان به بهره گیری از کانون اسلامی انصار
با هدایت و راهبری مهندس رضوانیان اولین پروژه های پژوهشی و مطالعاتی کلوپ تدوین و اجرا شد و تمایل کلوپ برای توسعه فعالیت ها و بهره برداری از طرح های تدوین شده طی 2 سال فعالیت ، به حدی رسید که با کمک مهندس احسان مجیدی در تیرماه 1394 خدمت متفاوتی در فضای مجازی به نام "باشگاه فناوری نیراسیستم" ارائه شد . باشگاه فناوری نیراسیستم ابعاد گسترده ای از فعالیت کلوپ را رونمایی کرد . از جمله مزایای فعالیت مجازی باشگاه انتشار فرصت های شغلی به صورت روزانه ، امکان برقراری ارتباط دانشجویان با اساتید و مهندسین ، انتشار مقالات علمی معتبر و انتقال تجربه از طریق گفتگوهای برنامه ریزی شده می باشد . با پیشنهاد جناب آقای مهندس مجیدی تغییر نام کلوپ مطالعاتی نیرا به "کلوپ فناوری نیراسیستم" یا همان "باشگاه فناوری نیراسیستم" صورت گرفت .
افرادی که تمایل به عضویت یا همکاری با باشگاه را دارا می باشند می توانند از طریق وب سایت nirasystem.com نسبت به عضویت در باشگاه اقدام نمایند . این افراد می توانند از خدمات عضویت مجازی و عضویت رسمی باشگاه بهره مند گردند . اینفوگرافی زیر خدمات ارائه شده از سوی باشگاه به اعضا محترم را تشریح می نماید :
همچنین دامنه techclub.nirasystem.com برای دسترسی مجازی اعضا در دست طراحی می باشد و در آینده نزدیک مورد بهره برداری قرار می گیرد .