عاشق نوشتن هستید اما نمی توانید بنویسید، عاشق موسیقی هستید اما نمی توانید آهنگ بسازید، از روی همه نقاشی ها بهترین کپی را می کشید اما نمی توانید نقاش شوید.
حالا باید چه کنید؟می توانید کنار بکشید و کار را به کاردانش بسپارید یا می توانید با سماجت از خودتان یک کاردان بسازید. درست است که خلاقیت باید در ذات شما باشد، اما اگر فوت و فن خلاق شدن را ندانید، با وجود استعداد بی نهایتتان نمی توانید کاری از پیش ببرید. برای خلاق شدن کافی است نگاه تان را کمی دستکاری کنید، کافی است دنیا را از دریچه دید خلاق ها ببینید.

- از خودتان یک متخصص بسازید
از اولین کارهایی که باید بکنید، کسب آگاهی نسبت به موضوعی است که می خواهید در موردش ایده پردازی کنید. باید تمام گوشه و کنارهای موضوع را با تمام ظرافت هایش بشناسید و تنها کاری که می توانید در این مورد انجام دهید، مطالعه در مورد ساختار موضوع و بررسی ایده های قدیمی است.
فکر نکنید علاقه بیش از حد شما نسبت به یک موضوع می تواند موتور خلاقیت شما را روشن کند، تا جایی که می توانید برای شناخت بیشتر یک موضوع و متخصص شدن در آن، زمان بگذارید.
- دست به عصا نباشید
خلاقیت در وجودش ریسک پذیری و شجاعت را هم دارد. اگر آدم محتاطی هستید، احتمالا می توانید کارها را با دقت و درستی بیشتری انجام دهید اما این شخصیت هرگز به شما اجازه نمی دهد که فردی خلاق باشید. برای پرداختن به ایده های تازه، مدام خودتان را قضاوت نکنید، اگر بخواهید با موشکافی یک سد جلوی ایده هایتان بگذارید، هرگز نمی توانید کاری را انجام دهید.
- اخم هایتان را باز کنید
محققان می گویند حال خوب، با خود ایده خوب هم می آورد. اگر شما می خواهید یک خلاق واقعی باشیدف باید روی وضعیت روانی تان بیشتر کار کنید. سعی کنید موارد منفی را از وجودتان بیرون کنید. سراغ تمام چیزهایی که خنده را به لب هایتان می آورند، بروید تا هم خلاق تر باشید و هم ایده های کم عیب و نقص تری به ذهن تان خطور کند.
- با خیالتان زندگی کنید
همه ما لحظاتی را تجربه می کنیم که ناخواسته باید در مکانی حضور داشته باشیم که این ها زمان هایی هستند که تلف می شوند. اگر می خواهید خلاقیت در شما ریشه بدواند، نباید به هیچ زمانی اجازه تلف شدن بدهید. ذهن تان را از آن لحظه جدا کنید و به ساختن ایده های بکر مشغول شوید.
- از سقوط نترسید
هیچ کس یک شبه موفق نمی شود و هیچ فرد موفقی هم نیست که هرگز شکست نخورده باشد. اگر ایده فعلی تان بهترین نظری است که می توانید داشته باشید، به جای فرار از موقعیت و ترس از شکست، تنها به بهتر شدن آن فکر کنید. اگر در آخر کار، به جایی که می خواستید نرسیدید، کنار نکشید، سعی کنید طرحی را که ساخته اید را آسیب شناسی کنید و به جای کنار کشیدن، از ایرادهایی که باعث شکست تان شده، درس بگیرید.
تهیه کننده: سعادت
منبع: چگونه فکر کنیم
نویسنده: حمید محمدی
شماره ثبت کتاب جهت امانت: ۲۲۴۶۴۲